Wednesday, October 28, 2009

I think I'm in love

Image and video hosting by TinyPic
Oh my god, just can't stop looking at these Miu Miu shoes! They are so wonderful! And wouldn't they just look fab with with my prom dress?! 
Image and video hosting by TinyPic
(the prom dress pattern)
Now I just have to convince my father that I need these shoes..
Gotta go yo!

14 comments:

 1. Beautiful shoes, I love the color. xo ava

  ReplyDelete
 2. Fordi det kalles å være internasjonal :) Når man har blogg på blogspot er det vanlig å skrive på engelsk.. Du kan si hva du vil om engelsken min, jeg bryr meg ikke. Folk forstår meg, så det er det som er viktig.

  ReplyDelete
 3. Anonyme..! det er faktisk du som er DUM som ikke forstår hvorfor hun skriver på engelsk.. jeg synes Gina ikke er dårlig i engelsk, i hvert fall ikke til å være norsk! du er sikkert ikke noe bedre selv!

  ReplyDelete
 4. jeg syns det er bra at noen norske bloggere også skriver på engelsk! jeg syns hun skriver bra engelsk enn det mange andre nordmenn gjør, og som karen sier, du hadde sikkert ikke skrevet noe bedre selv. syns det er tøft gjort, og i tillegg kan man få sinnsykt mange flere lesere. når man skriver på engelsk kan jo hele verden skjønne en del av det du skriver. det synes i hvert fall jeg er et stort pluss!

  ReplyDelete
 5. det er ikke spesielt. dummen selv! som hun sa selv så kan man få mange flere lesere av å skrive på engelsk! alle vil vel ha mange lesere!
  og ikke rakk ned på andre på en blogg! skulle gjerne sett deg skrive en engelsk blogg!
  Gina klarer et ihvertfall kjempe bra, og det er både norske OG utendlanske som leser bloggen hennes. kanskje du ikke har sett hvem som først har kommentert på dette innlegget??

  ReplyDelete
 6. og å være spesiell kan jo være et pluss!
  "she stands out from the croud" (på godt norsk! not)
  Gina sin blogg er veldig bra, og maaange leser den. det er jeg helt sikker på.
  :D stå på Gina!

  ReplyDelete
 7. Herregud! LA meg være i fred! pliiiis! Jeg har denne bloggen fordi jeg synes det er gøy, og jeg driter langt i om jeg snakker eller skriver dårlig engelsk!

  ReplyDelete
 8. notabloggemyself10/30/2009 11:05:00 AM

  Love the shoes! Im looking forward to see the whoe look!

  ReplyDelete
 9. kult å slette kommentarene mine :-) du er moden ;-)

  ReplyDelete
 10. anomnym: nå er det du som er umoden her ass...hvem vil vel ha dritt liggnde på bloggen sin? du har jævlig lite å gjøre ass...

  ReplyDelete
 11. OMG, so much drama!

  BTW, nice shoes ;)

  ReplyDelete